torsdag 30 juni 2016

Flottstyrelsemöte och på g i höst

Hej!
Mycket på g i distriktet nu.

Först den 14 juli med hästsportens dag på travet. Går man dit som förening med minst 10 personer är man med och tävlar och kan vinna 5000 kr.

Det kommer att bli ett montelopp mellan Peder Zeiloth, Niklas Jonsson, Elin Jansson och Arnold Assarsson det vill ni inte missa! Så se till att anmäl din förening (anmälan är förlängd till den 6 juli)
Se länk här: http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/orebro/Snabbmeny/Idrottslyftet2016/

Vad är på g i distriktet och vad jobbas det med just nu? Jo just nu är det en talangsatsning som vi jobbar mest med. Den kommer att starta igång under hösten 2016 och hålla på fram till juni 2017. Det kommer både vara avsuttna träffar och uppsuttet.
Anmälan öppnar snart.....

I september kommer Kristian Von Krusenstierna komma till oss och först ha en träff för våra ridskolechefer och han berättar om sin resa med Ågesta, sen kommer han ge oss en dressyrclinic. Datum kommer snart!

Vi har den 7 sep en kurs för stallpersonal om ridbanan underlag och skötsel tillsamman med Värmlands distriktet läs mer om det här:
http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/orebro/Utbildning/Kursforstallpersonla-Ridbanansunderlagochskotsel/

Den 18 okt kommer det vara kurs för ridlärare mot hoppning för Åsa Steninger, även detta i sammarbete med Värmlands distriktet, inbjudan kommer snart!

Även Maria Gretzer och Björne Carlsson är inbokade för en tränarutbildning för våra tränare och avslutar med en clinic. Boka den 15 november redan nu till det!

Vi jobbar också med vårat koncept 3 bra kvällar, har ni någon föreläsare eller ämne som ni vill att lyssna på eller fördjupa er i så maila förslag till mig emma@distriktet.nu


Kommer några bilder från vårt senaste styrelsemöte. Vi var hemma hos Bertil och hade flottmöte.

Hans, Per och Anders

Styrelserummet detta mötet

Bertil tog oss tryggt runt i sjön


Vi ses!

Emma Eriksson
Verksamhetsledare Örebro Läns Ridsportförbund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar